ZenVol Studio

Zenvol Studio is een sfeervolle Dojo in Arnhem-zuid. De ruimte is ongeveer 40 m2 en ingericht met natuurlijke materialen en volgens Feng shui principes. De muren zijn afgewerkt met een mooi natuurlijke leem en de vloer met een lichte kleur marmoleum. Er is een kitchenette, fijne zit plekken en veel natuurlijk daglicht.

Eco groen en duurzaam ondernemen
Het gebouw waarin de ruimte zich bevindt is gebouwd met eco vriendelijke materialen en is co2 neutraal en ligt in Ecowijk de Kiem in Schuytgraaf, Arnhem tussen de groene Veluwe, de prachtige uiterwaarden en het gemoedelijke overbetuwe landschap. ZENVOL Studio is goed bereikbaar met o.v. met het station op 10 minuten loopafstand en een bushalte binnen 1 minuut loop afstand. Ecowijk de kiem is een autoluwe wijk parkeren kun je het beste doen bij de wijk Ringdijk, Oeverwal of aan de overkant aan de Luchtvaart.

Feitjes
Arnhem centrum is vanaf station Arnhem-zuid 5 minuten reizen met trein, 15 minuten met de auto en 30 minuten met de fiets. Van station Arnhem zuid is het 15 minuten reizen naar het station Nijmegen. Binnen een uur reis je naar Deventer, Zutphen en Utrecht.

ZenVol Studio is ontstaan uit Laura’s liefde voor filosofie, schoonheid en natuurlijk leven en Patrick’s diepe interesse voor de oosterse ‘way of live’ en hun gedeelde bewondering voor de natuur en het Daoïsme.

en geeft ruimte aan Patrick, QiGong instructeur en stress consultant en Laura. Laura geeft ZEN kinderyoga -en therapie, begeleid ouders van hoogsensitieve kinderen en kind professionals door middel van coaching, een cursus, workshop en lezing. Ook is Laura 5 elementen natuurcoach en begeleid intuitieve, gevoelige en wijze vrouwen en gespecialiseerd in authentiek en eigentijds moederschap.

Wonend in de Randstad droomde we van een leven in -en met de natuur, een meer duurzaam leven en een school met holistisch onderwijs voor onze dochter.  We besloten begin 2018 de stap te maken om te verhuizen naar Arnhem. Eind 2018 start de bouw van ons co2 neutraal huis met duurzame studio en praktijkruimte gemaakt met natuurlijke en gifvrije bouwmaterialen in Ecowijk de Kiem in Arnhem Schuytgraaf.

 

Met ZenVol Studio willen wij jou (weer) kennis laten maken met de ruimte waar je kunt stilstaan -en bewegen, waar je in balans bent met jezelf -en de altijd veranderlijke natuur van het leven. Want in die ruimte ligt de mogelijkheid voor een gezond en gelukkig leven. Een leven waarin je ruimte hebt voor de dingen die jij belangrijk en waardevol vindt.

Want als je meer ontspannen bent, kun je loslaten wat niet meer bij je past en stilstaan bij wat jij nodig hebt. Dan pas kan jouw energie weer stromen en kun jij meebewegen met de natuurlijke flow. Jouw flow. Onlosmakelijk verbonden met ‘al het leven’.

Bij ZenVol Studio kun je terecht voor fijne Do-in yoga, QiGong lessen en Natuurcoaching in Arnhem, Schuytgraaf en omgeving. Ook kun je meedoen met 1 van de mooie workshops geïnspireerd door Shinrin Yoku, de natuur, haar cycli en de (5!) elementen -organiseren we bijzondere lezingen -of nemen we je mee naar buiten voor een Mindful wandeling en Buitenlessen.

Ondernemen met Zen!

Bij ZenVol Studio werkt ook graag samen met jouw aan een ontspannen, zingevende en sprankelende ‘zenvolle’ onderneming. Door simpelweg een Do-in en QiGong les bij jou op locatie te geven, maar ook de ‘No stress’ workshop en ZenVol ondernemen workshops te organiseren. Binnenkort lees je meer!

En toen was er ZenVol …

De naam ZenVol van ZenVol Studio is afgeleid van de woorden Zinvol en Zen en bestaat uit de woorden Zen en Vol. Voor ons betekent het dat je met aandacht de ruimte kunt ervaren, om zo vanuit jezelf, ‘vol van het leven’ -met jouw levenskracht -Qi, te bewegen.

Zen; opmerkzaam en met aandacht aanwezig zijn in het moment,  bewust worden van jouw natuur -en de natuur,  inzicht in jouw ware aard, welke leegte is en welke de essentie is van al het leven.

Zinvol; betekent ‘vol of rijk aan betekenis’. Maar ook ‘vol van het leven’. Deze twee tegenovergestelde, maar onlosmaakbaar met elkaar verbonden elementen wordt de natuurlijke, oneindige beweging van het leven weergegeven. Net als Yin en Yang, waar de ‘leegte’ en ‘volte’ elkaar afwisselen om zo de eeuwigdurende beweging van het leven vorm te geven.

Holistisch ondernemen

In onze onderneming is het Daoïsme en onze liefde voor de natuur en het leven verweven. Naast een duurzaam gebouwde -en co2 neutrale studio ingericht met natuurlijke materialen en ingericht met volgens Feng Shui (zomer 2019) en 100% elektrisch rijden, streven we ernaar ons andere gebruik en investeringen ook zo duurzaam en natuurvriendelijk als mogelijk te doen.