ZenVol Studio

ZENVOL Studio is een sfeervolle Dojo in Arnhem-zuid. De ruimte is ongeveer 40 m2 en ingericht met natuurlijke materialen en volgens Feng shui principes. De muren zijn afgewerkt met een mooi natuurlijke leem en de vloer met een lichte kleur marmoleum. Er is een kitchenette, fijne zit plekken en veel natuurlijk daglicht.

Eco groen en duurzaam ondernemen
Het gebouw waarin de ruimte zich bevindt is gebouwd met eco vriendelijke materialen en is co2 neutraal en ligt in Ecowijk de Kiem in Schuytgraaf, Arnhem tussen de groene Veluwe, de prachtige uiterwaarden en het gemoedelijke overbetuwe landschap. ZENVOL Studio is goed bereikbaar met o.v. met het station op 10 minuten loopafstand en een bushalte binnen 1 minuut loop afstand. Ecowijk de kiem is een autoluwe wijk parkeren kun je het beste doen bij de wijk Ringdijk, Oeverwal of aan de overkant aan de Luchtvaart.

Feitjes
Arnhem centrum is vanaf station Arnhem-zuid 5 minuten reizen met trein, 15 minuten met de auto en 30 minuten met de fiets. Van station Arnhem zuid is het 15 minuten reizen naar het station Nijmegen. Binnen een uur reis je naar Deventer, Zutphen en Utrecht.

Slapen kun je doen bij ons in onze logement (2020) of in een van de leuke overnachtingsplekjes in Elst, Arnhem, Oosterbeek en Nijmegen.

en geeft ruimte aan Patrick, QiGong instructeur en stress consultant en Laura. Laura geeft ZEN kinderyoga -en therapie, begeleid ouders van hoogsensitieve kinderen en kind professionals door middel van coaching, een cursus, workshop en lezing. Ook is Laura 5 elementen natuurcoach en begeleid intuitieve, gevoelige en wijze vrouwen en gespecialiseerd in authentiek en eigentijds moederschap.