ZenVol natuuroaching

De natuur werkt aardend, verfrissend, inspirerend en verhelderend. Natuurcoaching helpt je inzicht te geven in jouw leven, helpt je keuzes maken die bij je passen, laten je ontdekken wie jij werkelijk ben en wat jouw ‘Ikigai’ of levensdoel is. Jij bent de natuur. En net als al het leven, heb jij jouw eigen potentie en ritme. Wat er van binnen al is, vindt zijn weg naar buiten.

Door te wandelen kom je in beweging en wat stil staat gaat stromen. Letterlijk en figuurlijk. Je zintuigen worden geprikkeld en aangesproken, zo kom je makkelijker uit je hoofd en maak je verbinding met je lichaam en met jezelf. Zo kun je makkelijker opmerken en voelen hoe jij iets beleefd en ervaart. Maar natuurcoaching is ook vertragen en verstillen. Door ruimte en aandacht te geven aan dat wat je tegenkomt op jouw wandeling ontdek je waardevolle schatten, die voor jou een speciale betekenis kunnen hebben. Een symbool geeft je de ruimte dat wat er speelt even uit je hoofd te plaatsen, waardoor je er letterlijk van een afstand naar kan kijken. Dat werkt verhelderend en verlicht.

 

Kom je mee naar buiten en maak verbinding met wat er van binnen is. Want jij bent de natuur! 

De natuur geeft een prachtige weerspiegeling van wat er nu bij jou speelt in jouw leefwereld. Een omgevallen boom, de geur van bloesem, vallende bladeren en plotselinge regenbui. Wat doet het met jou, waarom raakt het je en welk verhaal wil jij jezelf vertellen? 

Door creatieve natuuropdrachten te doen en natuurspel te integreren is het een ware ontdekkingstocht in jezelf. En een heus avontuur waarbij je nooit weet wat tegenkomt. Door een ander pad in te slaan, onbekende plekken en een nieuwe horizon te ontdekken, worden jouw stappen echt onderdeel van jou.  Door het te doen, ontdek je wat het met jou doet. Zo maak jij vol vertrouwen jouw keuze(s). De eerste en meest waardevolle stap is al gezet!

The wisdom is in the trees, not the glass window

– Jack Johnson

 

Ik ben Laura en ben Holistisch natuurcoach, Do-in en Yoga docente. Ik heb me gespecialiseerd in de begeleiding van gevoelige, wijze en intuïtieve vrouwen en bewust gekozen voor een integrale manier van coachen. Een holistische en natuurlijke stijl waar de 5 elementenleer, de natuur en haar cycli samenkomen.

Ik wil je graag helpen ontdekken hoe je ontspannen kunt leven door je te verbinden met jezelf en de natuurlijke beweging van alledaagse leven. Want pas als je vrij kunt bewegen, heb je ruimte om te groeien en ontwikkelen, zodat jij jezelf kunt zijn. Ik ben benieuwd naar wie jij bent en kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk mijn opleidingen >

Ook geef ook natuurcoaching voor hoogsensitieve en begaafde kinderen en tieners én avontuurlijke, wonderlijke en verbindende (natuur)workshops voor kinderen en ouders! 


NATUURCOACHING

ZenVol  Inspiratie wandeling

Tijdens een inspiratie wandeling gaan we samen onderzoeken wat jouw werkelijke wens is en is er ruimte om te ontdekken of je een ZenVol Natuurcoaching traject je past.

 

 

De kosten voor een verhelderende Inspiratie wandeling  is 150,- voor 2 tot 2 1/2 uur, incl. thee, water en versnapering.

LAAT JE INSPIREREN!


ZenVol Natuurcoaching Traject

Met jouw wens als leidraad gaat we op avontuur om jouw doel helder te maken. De natuur helpt je in het hier en nu te zijn en te omarmen wat er op je pad komt.

 

 

De natuur helpt je te aarden, te verbinden met jezelf en de omgeving en helpt je makkelijker je gedachten los te laten, zodat kun je voelen wat er werkelijk van binnen is en stilstaan bij wat jij nodig hebt om harmonieus te leven in verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Dan pas kan jouw energie weer stromen en kun jij meebewegen met de natuurlijke flow. Jouw flow. Onlosmakelijk verbonden met de natuur en ‘al het leven’.

De kosten voor een ZenVol Natuurcoaching traject van 5 wandelgesprekken van 2 tot 2 1/2 uur is 750,- , incl. thee, water en versnapering.

MAAK EEN AFSPRAAK