Home

Ontspanning voor gezondheid en geluk. Een heel leven lang!

Met ZenVol Studio willen we een fijne plek creëren waar je kunt leren hoe ontspanning jou kan helpen om gezonder en gelukkiger te zijn in het alledaagse leven.

Want we leven in een tijd van ‘veel’ en ‘vol’. Veel moeten, hoge latten, grote verwachting, volle agenda’s .. en volle hoofden. In deze onbalans uit zich uiten de klachten zich op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Futloosheid, pijn in je hoofd of rug, spijsverteringsproblemen, lage weerstand, stress, ptss, burn-out en depressie. Hoe jij je voelt en in je vel zit heeft invloed op jouw en jouw omgeving.

Maar gelukkig is niets voor altijd. Dat is de schoonheid van het leven. Ook al zou je soms iets graag willen vasthouden is het maar goed dat alles veranderlijk is. Net als jouw welzijn.

De natuur heeft geen haast en toch komt alles voor elkaar  – Zhuang Zi

Net als in de natuur veranderd alles constant. Alles heeft zijn eigen ritme. Net als jij. Want jij bent net zo goed de natuur. Met 1 kleine aanpassing veranderd iets al. Een regendruppel in de rivier brengt het water in beweging. Met simpele beweging helpen jou je energie systeem te versterken, beter te ontspannen en stellen je in staat te helen.

Door ruimte te maken voor ontspanning, ontstaat er ontspanning

En in die ruimte die vrijkomt ontstaat er ook ruimte. Ruimte om alle indrukken van dag te verwerken, je emotie een plek te geven en ruimte in je vaak volle hoofd. Ruimte voor de vermoeidheid die al dagen ‘opspaart’, afvoeren van gifstoffen en los kunnen laten van bepalende gedachte, verbeterde doorstroming van bloed en lymfe, opname van zuurstof en ook de ruimte voor goede ideeën, nieuwe plannen en ‘eureka momenten’, een nieuwe liefde of verzachting van oude wonden.

Er zo ontstaat een gezonde balans tussen in -en ontspanning. Tussen Yin en Yang. Zo hou je je evenwicht in de altijd veranderlijke beweging van het alledaagse leven.